Fina va?

Hanna Tingström var det som gjorde dom, kosta bara 100 kr! Ska fila ner dom lite, annars är jag supernöjd.

Sparkling nails

Är i Gävle nu och ska göra naglar hos Hanna! Funderar på fransk manikyr eller glittriga tippar, men lutar nog mest åt glittriga tippar...
Såhär ungefär, lägger upp bild sen!

Lost faith in humanity

Tappar tron på mänsligheten mer och mer för varje dag när jag ser små icke pålästa ungar som är osäkra på sig själva som sitter på facebook och slänger ur sig
att de hatar homosexuella och invandrare.
Det finns ingenting annat jag blir så ledsen/arg av som homofobi, rasism, nazism, misshandel av alla dess sorter, pedofili och alla orättvisor och idiotier som existerar på våran runda jord.

Akinator - läser dina tankar

Tänkte tipsa om en tidsfördrivs-hemsida som är bra att ha när man är uttråkad! Det går ut på att man ska tänka på en person sen ska "anden" ställa frågor och på så sätt kommer han på vem man tänker på. Ibland är det rätt obviously att han vet vem man tänker på när han frågar "Does the person sparkle in the sun?", men andra gånger ställer han frågor som inte ens har med personen och göra men ändå kommer han på vem det är. Faktiskt kul! http://en.akinator.com/

Dip Dye

Ååh, vill klippa och färga håret nununu!! Vet exakt hur jag vill ha det, inget speciellt med håret, bara toppa och tunna ur det. Men sen vill jag göra dip dye! Hur snyggt som helst!
Ungefär såhär, tänk om man hade haft långt hår då, hade ju livet ägt.

MUMS!

Dom två snyggaste killarna i världen! (Förutom Benjamin)

Lördag kväll + outfit

Jag hade jättekul igår!! Åt först tacos, sen tårta och sjöng för födelsedagsbarnet! Sen började det dyka upp mer och mer folk, till slut var det riktigt många.
Gick mot rese runt ett och tog bussen hem till Benny och sov. Tog inga bilder, men det gjorde däremot Elin så ska be henne skicka dom. Tack allihop för kvällen!
Hade på mig det här igår + svarta kilklackar

Woop woop

Vaknade sent idag, det blev lite stressigt därför hann jag inte blogga. Sitter på bussen påväg till Benjamin nu, sen ska jag till Ebba tror jag, och sen ska jag iväg och fira Johanna! Ni får kvällens outfit senare idag eller ikväll, hoppas alla får en toppenlördag!


Tänkte bara dela med mig...

Jag har aldrig haft några riktigt seriösa planer för mitt liv. När jag var liten ville jag bli frisör, dagisfröken och skateboardproffs. Jag har aldrig haft planer på att bo utomlands i några år, tågluffa eller resa jorden runt som de flesta av mina kompisar verkar ha. Jag har helt enkelt aldrig vågat tänka, och ännu mindre ta steget, utanför min lilla trygghetsbubbla.

Dock har jag länge vetat nu att jag vill jobba med människor. Jag är, och har alltid varit, väldigt mån om hur människor runt mig mår. Om en person dömer en människa för dennes utseende och beteende, så tänker jag istället på hur livet för den människan har sett ut. Den människan har kanske inte haft en enkel uppväxt, svårigheter i skolan eller andra psykiska problem. Jag kommer på mig själv flera gånger varje dag om att sitta och analysera människor såhär. Jag har lätt att fastna för människors olika berättelser om hinder och svårigheter i livet, och jag känner bara att jag vill göra ALLT i min kraft för att hjälpa dem. 

Därför har jag äntligen hittat något jag verkligen VILL göra i mitt liv och som jag också brinner för. Det är inte planer jag säger kommer gå i verket, men det är definitivt något jag kommer sträva efter.

Först vill jag bli volontär i t.ex. Afrika under något år, och undervisa eller hjälpa barnen där på något annat sätt, vilket skulle ge mig enorma möjligheter och erfarenheter. Efter det vill jag utbilda mig till barnpsykolog eller familjevetare som hjälper barn som har det svårt t.ex. hemma med föräldrar som kanske slår dem eller missbrukar.
Än så länge är det här som sagt bara drömmar, men något jag verkligen vill uppnå!

Nyckeln till frihet/The shawshank redemption

Tittade nyss på nyckeln till frihet, hemskaste filmen jag nånsin sett och då såg jag inte ens hela. Lära gå därifrån till slut, klara inte av att kolla mer och kunde inte sluta gråta! För er som inte vet handlar den om en man som blir dömd för att ha mördat sin fru och hennes älskare. Han blir fängslad i ett av USA's värsta fängelse, Shawshank. Tror det utspelar sig runt 1950-talet. Man får väldigt mycket detaljer om hur dom blev behandlade, och tro mig det var ingen kul syn. Våldtagna, slagna och torterade till döds... Det värsta är att filmen var baserat på en sann historia och då blir ju allt hundra gånger värre... Kommer inte kunna sova nu på ett bra tag.

Naturkunskapsprovet gick

BÄST!!

NYFIKEN!!!

Har noterat att jag har fått 40-50 nya läsare dom två sista dagarna vilket är jättekonstigt för jag har inte länkat bloggen nånstans och SÅ bra är den väl inte? Blir så himla nyfiken, så alla som har kikat in här dom två senaste dagarna, kan ni kommentera och berätta hur ni hittade hit? Tack på förhand gullisar!!!

SIPAN CAKIR HAR LÄMNAT BIG BROTHER

Idag kastade Big Brother äntligen ut Sipan!!! Det han gjorde mot Amandus var DROPPEN, fy vad arg jag blev när jag såg det. För er som inte vet så trakasserade han Amandus för hans sexualitet och det var väl ungefär så lågt man kan gå, han fick Amandus att gråta och inte ens då kunde han förmå sig att be om ursäkt, istället gick han på honom och sa att han var en mes som grät och att han inte brydde sig ett skit. Usch vilket svin!!! Ta in någon som höjer stämningen inne i huset nu så det blir värt att titta på igen!

Today's outfit and facelook


Pluggeliplugg

Har naturkunskapsprov imorgon så nu är det bara att sätta sig ner och plugga resten av dagen, ute i sista minuten som vanligt!
Två bilder från idag

VÅR!

Vet att det ser konstigt ut, glasögonen är så stora så dom täcker hela mitt ansikte...
Idag var jag ute i solen och umgicks med mina fina vänner Agri och Elin en stund. Vädret har på riktigt varit underbart!

Bloggfjäsk in my ass

Nånting jag verkligen hatar i "bloggvärlden" är när bloggare skriver en text och postar den i varenda blogg den orkar hitta, det spelar ingen roll om bloggen handlar om att ens mamma ligger på sjukhus och är döende, eller att man har blivit rånad och misshandlad, dom postar den ändå. Texten kan lyda ungefär:

"Hej! Fin blogg :) Kika gärna in på min också! Ha en bra dag"
eller
"Hejsan! Haft en bra dag? Fin blogg! Kram"

Känner ni igen det? Kommentaren kan vara väldigt oläglig och inte ha någonting med inlägget i sig att göra, men bryr postaren sig om det? Nej, för det enda den letar efter är något som kan höja deras statistik. Jag skulle aldrig kunna vara så desperat bara för att få fler läsare. Man läser en blogg för att den är bra och intressant, och det är DÅ man ska vara stolt över sina unika besökare! Dom här meningslösa kommentarerna som alla håller på med är bara ett desperat försök att få fler unika besökare per dag.
Dessutom måste det ju se så tufft ut när en blogg har 10-20 kommentarer på ett inlägg, men i själva verket består dom bara av folk som orkat ta sig tid till att svara på en kommentar och kanske faktiskt gått på att de har en fin blogg eller att någon helt främmande människa undrar hur deras dag har varit. Jag svarar aldrig när jag råkar få en sån här kommentar, jag skrattar bara och ignorerar det.

Frågor & Svar

Emma  ([email protected]) om Dåliga poäng!:
Hur länge har du och benjamin varit ihop?



Vi har varit tillsammans i lite mer än sju månader, hihi.

Mina transportmedel i sommar!

Mina dyraste ägodelar (bokstavligt...)

Dåliga poäng!

Spela mot kungen: tjej_cool_99!

One million thoughts in one girl's brain

Kommer inte på något vettigt att skriva om, har haft för mycket tankar i huvudet den senaste veckan känner jag, måste ta tag i mig själv och rensa ut allt. Så gör ett inlägg bara för att!
Godnatt och hoppas ni inte har lika sprängfylld hjärna som jag har för tillfället.
Saknar sommaren, då hade jag absolut INGA bekymmer... Sommaren 2011 var den bästa i mitt liv!

(Alla bilder vart i olika storlekar nu, orkar inte bry mig för det var massa arkivbilder)

Estet Media


Två bilder på mig och Agnes innan jag bytte klass!
Är och hälsar på min gamla klass nu, saknar dom!!! Ångrar att jag bytte lite faktiskt, gick ju inte bara miste om en mac, utan också roliga människor..

H A P P Y B I R T H D A Y

I helgen blir det födelsedagsfirande för Johanna som fyllde 17 igår, och helgen efter det blir det firande igen, fast då för Elin för hon fyller 17 imorgon. GRATTIS FINISAR 

Hejdå mina fina...

Tycker att Dr. Martens sitter hur fint som helst på alla utom på mig. Känner mig bara klumpig och ful i dom, vilket är synd för jag älskar dom. Men nu ligger dom äntligen ute på blocket efter att ha stått och samlat damm i ett hörn i ett år... Hejdå älskade skor 

Sometimes, everything just sucks


8 Randoms

  • Mår psykiskt dåligt när det börjar bli vår för jag hatar att gå i långbyxor, jacka och massa smink när solen skiner, känner mig så vidrig!! Helst skulle det gå från vinter till sommar på en natt och skippa den halvkalla våren.
  • Har jättesvårt att ta tag i grejer, oftast uppgifter i skolan. Men när jag väl kommer igång hamnar jag i en "bubbla" så det är nästan omöjligt att få kontakt med mig. Samma sak när jag målar, världen runtom stängs liksom av.
  • Min absoluta favoritserie är The Simpsons! Kan ALLT om den. Visste ni att Apu's efternamn är Nahasapeemapetilon? Eller att Bart's röst är gjord av en tjej? Stolt nörd.
  • Har alltid hundra miljoner tankar i huvudet så ibland funderar jag seriöst på om det är något fel med mig. Ibland känns som om jag analyserar och ser världen på ett helt annat sätt än vad andra gör.
  • Har startat säkert 15-20 bloggar men har inte lyckats hålla mig kvar vid någon! Tror helt enkelt att jag försöker FÖR mycket ibland så då blir bloggen bara opersonlig och jag tröttnar.
  • Jag ÄLSKAR att skriva! Det är liksom så jag uttrycker mig. Älskar att skapa en egen fantasivärld och bara försvinna ett tag. Någon gång ska jag skriva och publicera en egen bok, det har jag bestämt sen länge tillbaks.
  • Varje år (förutom de 2-3 sista) har en hund alltid stått som nummer 1 på min önskelista. Dock har jag aldrig fått någon, har en mamma som aldrig har trott att jag skulle kunna ta hand om en, medan jag själv är fast besluten om motsatsen! Älskar alla slags hundar och har alltid gjort det.
  • Är född och uppvuxen i det fina Värmland! Tror att jag landskapet till ära ska tatuera in det litet någonstans, haha. Dock skulle jag aldrig låta mina barn växa upp där, eller i så fall upp till tonåren men inte längre än så.

Borde ha en kategori som heter "plugg"

Söndagen har gått åt till att plugga, har två prov imorgon så nu hoppas jag det sitter. Tipsar alla 96/97or som läser det här att inte välja samhäll om ni inte är beredd på att ge upp ert liv :P
Godnatt!

Nytt, nytt, nytt

Bilderna ger ingen rättvisa dock, vet inte hur man tar sånna här bilder. Det ser dumt ut hur jag än gör... Är i alla fall nöjd, speciellt med jackan! Älskar den

Are you ready to turn the tide?

Såg en film igår som hette "Jag saknar dig" som är baserad på en verklig händelse och handlar om en tjej som mister sin tvillingsyster, en riktig gråt-film. Handlingen var bra, men filmen kunde ha varit mycket mer välgjord.. Däremot fastnade jag verkligen för filmmusiken!

Håll utkik då!

Har haft fullt upp sen jag kom till Västerås igår, så hade ingen tid över till att blogga. Men nu har jag hela kvällen framför mig så jag lägger upp bilder och sånt senare, bland annat på lite inköp som gjordes idag!
Charmig...

What would I do without you?



Individuellt val!

Strax ska jag välja inriktning samt individuellt val tills tvåan! Är supersäker på vad jag ska välja nu, först stod det mellan Sam Media eller Sam Beteendevetenskap, men blev Beteendevetenskap och är supertaggad på att börja med det. Bästa jag vet är att analysera människors beteende. Till individuellt val ska man välja första-, andra- och tredje hands val och som första hands val ska jag ta Skrivande, för jag älskar att skriva och jag vill bli författare någon gång i framtiden. Andra hands val ska jag ta någon Webb grej där man kan lära sig designa hemsidor osv, för det är skitkul att till exempel designa bloggar. Tredje hands val ska jag ta Bild, för det är också bland det roligaste jag vet.

Väskan står packad och klar, åker till Västerås imorgon!

Största ganstern jao

Vill komma bort

Att en person medvetet kan fortsätta såra en om, och om, och om igen, det är något jag aldrig kommer att förstå. Att någon så himla lätt kan hitta mina svaga punkter och reta upp mig tills jag skakar inombords. När jag är mig själv, är det fel. När jag är någon annan än mig själv är det fel det också. Jag känner hur jag för varje dag sjunker ihop lite mer inombords. Men skakar sedan av mig det i hopp om att jag har fel. Ni talar om mina brister för mig och berättar när jag gör fel, så självklart är det ni som alltid har rätt. Det blir en ond cirkel och det enda resultatet är att jag blir sårad mer och mer för varenda gång. Jag gör allt i min kraft för att vara den ni vill vara - jag är till och med någon jag egentligen inte är i hopp om att vara nog bra. Men tydligen är det ändå inte tillräckligt för er. Och om ni någon gång skulle läsa det här så skulle ni inte förstå mig - ni skulle felförklara mig igen.


In my ass

Hahaha vem försöker jag lura. Den här kategorin kommer ALDRIG bli uppdaterad, men kul i alla fall att den finns så jag ser lite nyttig ut hahaha
x'''D

Fuck you magsjuka

Har varit kvar i skolan och pluggat ett tag nu (duktig), nu ska jag ta bussen hem och packa mina grejer och fly hem till Benjamin i ytterligare några dagar eftersom magsjukan går hemma hos mig... Livrädd... Gör vad som helst för att slippa bli smittad, började nästan gråta när jag fick reda på att pappa hade det.

Lunch


Vill tillbaks till värmen!

Turkiet 2011.

You don't say?

You don't say Sipan? Gillar inte Sipan alls. Han är en otroligt elak, störande och omogen bully som inte förtjänar varken respekt eller en plats i huset. Hoppas du åker ut på söndag apa!

Man måste bara älska honom

Ligger och kollar på förra årets Big Brother säsong när Rodney Da Silva slänger ur sig detta oerhört kloka citat!

Dagens vill ha

Den enda kameran jag i dagsläget äger är kameran som finns på iPhonen.

True quote


Summerdresses

Hittade dom här söta klänningarna som kanske kan vara två alternativ till skolavslutningsklänningar, (Har man ens "skolavslutning" på gymnasiet förutom när man tar studenten? Pinsamt om inte) den ena har virkade detaljer vid brösten som var sött, den andra var rätt enkel men dragkedjan där bak var svart vilket gjorde den finare. Sen kändes det som att den ena var lite för lång medan den andra var lite för kort... Vilken var snyggast?

I lie awake and watch you sleeping, you're lost in peaceful dreams so I turn out the lights and lay there in the dark

Nu har jag krupit ner i sängen med Benny och han sover redan. Han somnar seriöst på en minut.
Imorgon väntar en studiedag som bara ska användas till en sak: plugga! Har snart kommit ikapp med alla mina rester och det är så otroligt skönt.

I wish

http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
Dog lite åt den här outfiten. Skulle inte tacka nej till att se ut sådär. Snygga människa.

Ny design och ny start

Är hos min älskade pojkvän och ska snart baka lite gotta. Har gjort ny design nu som ni ser, det är det enda roliga med att ha blogg så kommer antagligen tröttna inom några dagar. Några tips på vad jag kan blogga om tas tacksamt emot. För det är inte så att jag inte VILL blogga. Jag tröttnar bara direkt.

RSS 2.0